JOBBA HOS PRODUKTUTVECKLARNA

VI SÖKER KONSTRUKTÖRER OCH PROJEKTLEDARE

Produktutvecklarna är ett konsultföretag inom mekanisk konstruktion och projektledning. Våra kunder finns inom branscher som anläggning, fordon, möbel och elektronik. Dessa är ledande inom sina respektive områden.

Att jobba hos Produktutvecklarna innebär att delta i projekt i teknikens framkant i samarbete med våra krävande kunder. Du får en unik inblick i olika företags spännande utvecklingsarbete. De varierande uppdragen gör att du på kort tid skaffar dig lång erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Det ger dig stora chanser till personlig utveckling och att växa inom ditt yrke.
 

Är du vår nya konstruktör/projektledare?
Produtktutvecklarna i Växjö söker en konstruktör med projektledaregenskaper. Som konsult hos oss är du placerad hos någon av våra kunder, oftast i Växjöregionen, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att lösa konstruktions- och tillverkningsutmaningar. Du arbetar i projektform och din roll ställer krav på ansvarstagande samt lyhördhet och intresse för kundens övriga projektorganisation. 


Vem är du?
Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet. Du har ett starkt intresse för teknik och besitter egenskaper som kreativitet och målmedvetenhet, samt har ambitionen att utföra ditt arbete med god kvalitet. I rollen som projektledare ser vi att du fortfarande kan verka som fullgod konstruktör beträffande kompetenser i CAD-verktyg etc., efter behov i våra kundprojekt. Du har god kompetens inom något av de mer kända CAD-verktygen. Då merparten av projekten bedrivs i internationell miljö ser vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett snabbfotat och flexibelt arbetsklimat med ambitionen att vara regionens bästa arbetsgivare. Du arbetar i en kreativ miljö med goda möjligheter att själv påverka och styra din professionella utveckling. Din konsultroll ger dig möjlighet att få unik inblick i olika företags spännande utvecklingsarbete. Uppdragens variation ger dig lång och bred erfarenhet, ett stort kontaktnät och goda chanser till personlig utveckling. 

Vi har ett kommunikativt klimat med täta informationstillfällen och regelbundna personliga utvecklingssamtal. Vi ser också till att du har anpassade personliga hjälpmedel och en attraktiv lönemodell. Vi värdesätter balans mellan privatliv och arbete samt främjar en god hälsa och stimulerar därför till fysisk aktivitet.

Rekrytering till tjänsten pågår kontinuerligt, så skicka in din ansökan redan idag.


Frågor beträffande tjänsten besvaras av:

Lars Nilsson,070-5085090
lars@produktutvecklarna.se

Ansökan sänds till
nyttjobb@produktutvecklarna.se